Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/pamestoi/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/pamestoi/public_html/includes/menu.inc).

Ζωντανό στοίχημα

Το ζωντανό στοίχημα έχει κατακτήσει τους παίκτες του στοιχήματος γιατί πολύ απλά μπορούν να στοιχηματίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή! Τα αθλήματα που είναι διαθέσιμα είναι πλέον πάρα πολλά και ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχηματικών αγορών μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Είναι γεγονός ότι το Live στοίχημα άλλαξε δραστικά το χάρτη του στοιχήματος καθώς και το σκεπτικό ή τη στρατηγική των παικτών.

BetVictor.com

Στοίχημα στο Hockey επί πάγου

Το Hockey επί πάγου είναι ένα πολύ δημοφιλές άθλημα σε συγκεκριμένες χώρες ανά τον κόσμο. Ειδικότερα, το NHL, που είναι το πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής είναι γνωστό σ’ όλο τον πλανήτη και ιδιαίτερα αγαπητό και στους φίλους του στοιχήματος.

 

Οι επιλογές του παίκτη του στοιχήματος όσον αφορά στο άθλημα αυτό είναι πολλές. Αρχικά, μπορεί κάποιος να ποντάρει με μακροχρόνιο ορίζοντα, όπως είναι το ποιά ομάδα θα πάρει το εκάστοτε πρωτάθλημα, ποιά θα τερματίσει δεύτερη κλπ.

 

Ειδικότερα στον κάθε αγώνα, προσφέρεται μια πλειάδα επιλογών. Μπορεί κάποιος να ποντάρει στο ποιός θα’ναι ο νικητής του αγώνα στην κανονική διάρκεια είτε σε ενδεχόμενη παράταση. Επίσης, προσφέρεται και επιλογή χάντικαπ, έτσι ώστε να γίνει η απόδοση ακόμα πιο ελκυστική. Πιθανά χάντικαπ είναι +1,5, +2,5 κλπ. Επιπλέον, προσφέρεται και επιλογή under-over όσον αφορά το εύρος του τελικού αποτελέσματος, όπως πχ under/over 3.5, under/over 4.5 κλπ. Επιπροσθέτως, μπορεί κάποιος να ποντάρει στο ποιά ομάδα θα σημειώσει το πρώτο γκόλ της αναμέτρησης και ποιά ομάδα θα’ναι η νικήτρια της 1ης περιόδου. Φυσικά, προσφέρεται για στοιχηματισμό και το ακριβές αποτέλεσμα της αναμέτρησης, όπως επίσης το πόσα γκόλ θα σημειωθούν στην κάθε περίοδο και σε ποιά περίοδο θα σημειωθούν, εντέλει, τα περισσότερα γκόλ. Τέλος, μπορεί κάποιος να ποντάρει τα χρήματά του στο άν το μάτς θα πάει σε παράταση.

 

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι επιλογές που έχει ο επίδοξος παίκτης του στοιχήματος όσον αφορά το Hockey επί πάγου είναι πολλές και ενδιφέρουσες. Μάλιστα, γίνονται ακόμη θελκτικότερες αν αναλογιστούμε ότι πολλά μάτς προσφέρονται και live απ’τις διαδικτυακές εταιρείες στοιχημάτων.