Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/pamestoi/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/pamestoi/public_html/includes/menu.inc).

Ζωντανό στοίχημα

Το ζωντανό στοίχημα έχει κατακτήσει τους παίκτες του στοιχήματος γιατί πολύ απλά μπορούν να στοιχηματίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή! Τα αθλήματα που είναι διαθέσιμα είναι πλέον πάρα πολλά και ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχηματικών αγορών μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Είναι γεγονός ότι το Live στοίχημα άλλαξε δραστικά το χάρτη του στοιχήματος καθώς και το σκεπτικό ή τη στρατηγική των παικτών.

BetVictor.com

Πάμε στοίχημα live με τη youwin

Η youwin άρχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες της online εδώ και οχτώ χρόνια. Διαθέτει μία ικανοποιητική κονσόλα, η οποία είναι λευκής και γκρι απόχρωσης. Παρέχει για στοιχηματισμό μία ικανοποιητική ποικιλία αθλημάτων, από τα οποία τα περισσότερα διατίθενται και για livebetting. Η κονσόλα του “ζωντανού” στοιχήματος της εταιρίας είναι παρόμοια με την κανονική του sportsbook, απλά στο κέντρο της εμφανίζονται όλα τα παιχνίδια, όλων των αθλημάτων που προσφέρονται για στοιχηματισμό κατά την εξέλιξή τους. Η συγκεκριμένη ενότητα μπορεί να χαρακτηριστεί “βαριά” και ενδέχεται να κουράσει τον παίκτη.

Τα περισσότερα αθλήματα, λοιπόν, που διατίθενται από τον εν λόγω πάροχο, προσφέρονται και για live ποντάρισμα. Το παρόν δίνουν παιχνίδια που προέρχονται από διοργανώσεις μπάσκετ, ποδοσφαίρου, τένις, χόκεϊ, βόλεϊ, μηχανοκίνητων σπορ και πολλών ακόμη αθλημάτων. Από αυτά καλύπτονται στοιχηματικά όλα τα γνωστά πρωταθλήματα και τουρνουά, αλλά και ορισμένα λιγότερο δημοφιλή στο ευρύ κοινό. Φυσικά, όπως οι περισσότερες εταιρίες του είδους της, έτσι και η youwin, ρίχνει το μεγαλύτερο βάρος στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, από τα οποία προέρχονται και τα περισσότερα ματς. Το πρώτο καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου σχεδόν από την εταιρία, αφού στο πρόγραμμα θα συναντήσει κανείς παιχνίδια από όλες τις χώρες του κόσμου. Το ίδιο ισχύει και για το δεύτερο, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό, όπως στο ποδόσφαιρο.

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της εταιρίας όσον αφορά το livebetting, είναι οι πολλές στοιχηματικές επιλογές που προσφέρονται σε κάποιο παιχνίδι, το οποίο είναι σε εξέλιξη. Στη youwin, λοιπόν, θα συναντήσει κανείς περισσότερα από δέκα κατά μέσο όρο στοιχήματα ανά αγώνα, ανεξαρτήτως του αθλήματος που αφορά αυτός. Επιλογές για over – under, για τελικό αποτέλεσμα με χάντικαπ, ειδικά στοιχήματα δεκαλέπτου, ημιχρόνου, αλλά και κανονικής διάρκειας, είναι στη διάθεση του παίκτη για να πραγματοποιήσει την επιλογή της αρεσκείας του. Στα πιο δημοφιλή αθλήματα, όπως για παράδειγμα το ποδόσφαιρο, ο αριθμός των στοιχηματικών επιλογών “εκτοξεύεται” και ενδέχεται να ξεπεράσει και τις 50. Συγκεκριμένα, προστίθενται και στοιχήματα για ημίχρονο – τελικό, για draw no bet, για το ποια ομάδα θα σκοράρει το επόμενο τέρμα, για το αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, για τον χρόνο επίτευξης του επόμενου γκολ, αλλά και αγορές, όπως ποιο θα είναι το ημίχρονο με τα περισσότερα τέρματα, καθώς και αν μία ομάδα θα κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ. Εξυπακούεται πως, αν το ματς αφορά μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση, παρέχονται και στοιχήματα για σκόρερ, για τον αριθμό των κόρνερ που θα γίνουν στο παιχνίδι, για τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο ή οποιοδήποτε τέρμα στο ματς και πολλές επιπλέον στοιχηματικές επιλογές.

Η youwin, λοιπόν, προσφέρει ένα πολύ καλό live betting, το οποίο περιλαμβάνει τα περισσότερα σπορ που διατίθενται για στοιχηματισμό από την εταιρία. Διαθέτει μία ικανοποιητική κονσόλα, η οποία, όμως, δεν προσφέρεται στην ελληνική γλώσσα και δεν παρέχει τη δυνατότητα live streaming. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της είναι τα πολλά διαθέσιμα στοιχήματα ανά live αγώνα, αλλά οι αποδόσεις που τα συνοδεύουν παρουσιάζουν μεγαλύτερη γκανιότα σε σχέση με άλλες εταιρίες του είδους της.