Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/pamestoi/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/pamestoi/public_html/includes/menu.inc).

Ζωντανό στοίχημα

Το ζωντανό στοίχημα έχει κατακτήσει τους παίκτες του στοιχήματος γιατί πολύ απλά μπορούν να στοιχηματίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή! Τα αθλήματα που είναι διαθέσιμα είναι πλέον πάρα πολλά και ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχηματικών αγορών μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Είναι γεγονός ότι το Live στοίχημα άλλαξε δραστικά το χάρτη του στοιχήματος καθώς και το σκεπτικό ή τη στρατηγική των παικτών.

BetVictor.com

Πάμε στοίχημα live με τη winner

Η εν λόγω εταιρία είναι γνωστή κατά κύριο λόγο για το καζίνο της, αλλά προσφέρει και ένα ικανοποιητικό αθλητικό στοίχημα. Σε αυτό δίνουν το παρόν τα περισσότερα γνωστά σπορ, τα οποία εμφανίζονται σε μία κονσόλα λευκού και γαλάζιου χρώματος, η οποία όμως μπορεί να χαρακτηριστεί υπερφορτωμένη. Η winner προσφέρει τα περισσότερα αθλήματα και για livebetting και έτσι ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να στοιχηματίσει σε αγώνες διαφόρων αθλημάτων και κατά την εξέλιξή τους. Η κονσόλα του live αποτελεί μία ξεχωριστή πλατφόρμα, η οποία όμως έχει πολλά κοινά στοιχεία με αυτή των σπορ. Τα χρώματά της είναι ίδια, αλλά στο κέντρο εμφανίζονται όλα τα γεγονότα που είναι διαθέσιμα για live betting κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη, αναγράφονται δεξιά.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, η εταιρία εκτός από αγώνες που έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις, το βόλεϊ, το χόκεϊ, τη Formula 1, το Moto GP και το χάντμπολ, καλύπτει και αυτούς που αφορούν το ράγκμπι, το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, την ποδηλασία, τις πολεμικές τέχνες, τα αθλήματα στίβου, καθώς και πολλά ακόμη. Φυσικά, κατά κύριο λόγο οι διοργανώσεις που καλύπτονται, αφορούν τα δημοφιλή σπορ και αυτές είναι που καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Από αυτά, διατίθενται τα σημαντικότερα πρωταθλήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν συμπεριλαμβάνονται και πολλά ακόμη στο μενού, ειδικά αν το στοιχηματικό πρόγραμμα δεν είναι μεγάλο.

Από άποψη ειδικών στοιχημάτων ανά live παιχνίδι, η ποικιλία που υπάρχει μπορεί να χαρακτηριστεί ικανοποιητική, αφού στα αθλήματα εκτός του ποδοσφαίρου, προσφέρονται κατά μέσο όρο περίπου 10 αγορές. Αυτές κατά κύριο λόγο αφορούν το τελικό αποτέλεσμα, το αποτέλεσμα με χάντικαπ, το over – under και ορισμένα ειδικά στοιχήματα, είτε δεκαλέπτου, είτε ημιχρόνου, είτε σετ. Εννοείται πως σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια τα στοιχηματικά γεγονότα που παρέχονται είναι κατά πολύ περισσότερα και αφορούν επιπλέον αγορές για παίκτες, κόρνερ, ειδικά στην περίπτωση που προέρχονται από γνωστά πρωταθλήματα ή διοργανώσεις.

Η winner, λοιπόν, προσφέρει ένα ικανοποιητικό και πλούσιο live betting, το οποίο καλύπτει τα περισσότερα σπορ. Παρέχει αρκετές επιλογές στοιχηματισμού ανά αναμέτρηση σε όλα τα αθλήματα και έναν ικανοποιητικό μέσο όρο αποδόσεων. Η εταιρία βέβαια έχει πάψει προς το παρόν να δέχεται παίκτες από την Ελλάδα και έτσι ο επισκέπτης από τη συγκεκριμένη χώρα δεν μπορεί πλέον να απολαύσει τις υπηρεσίες της.