Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/pamestoi/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/pamestoi/public_html/includes/menu.inc).

Ζωντανό στοίχημα

Το ζωντανό στοίχημα έχει κατακτήσει τους παίκτες του στοιχήματος γιατί πολύ απλά μπορούν να στοιχηματίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή! Τα αθλήματα που είναι διαθέσιμα είναι πλέον πάρα πολλά και ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχηματικών αγορών μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Είναι γεγονός ότι το Live στοίχημα άλλαξε δραστικά το χάρτη του στοιχήματος καθώς και το σκεπτικό ή τη στρατηγική των παικτών.

BetVictor.com

Στοίχημα στο τένις

 

Το τένις, και συγκεκριμένα ο στοιχηματισμός στο τένις, κάθε μέρα που περνάει αποκτά όλο και περισσότερους φίλους. Είναι από εκείνα τα αθλήματα τα οποία δε σε αφήνουν να βαρεθείς και, αν είσαι και καλός στις προβλέψεις, μπορεί να σου αποφέρει και γενναιόδωρα κέρδη. Είναι χαρακτηριστικό πως οι μεγάλες διοργανώσεις τένις, όπως πχ το Αυστραλιανό Όπεν συγκεντρώνουν πολλά εκατομμύρια στοιχηματισμού πάνω τους.

 

Αν και το στοίχημα στο τένις υπήρχε εδώ και δεκαετίες, ωστόσο τεράστια ώθηση στο τένις δόθηκε απ’το διαδίκτυο. Πραγματικά, οι διαδικτυακές εταιρείες έφεραν μια επανάσταση όσον αφορά στο στοιχηματισμό στο τένις. Πλέον, έγινε εύκολο για κάθε παίκτη να στοιχηματίζει στον αγώνα που τον ενδιαφέρει παρακολουθώντας τον, παράλληλα, ζωντανά απ’την οθόνη του υπολογιστή του και ποντάροντας και στο live αν το κρίνει απαραίτητο.

 

Σε έναν αγώνα τένις, μπορεί κάποιος να ποντάρει σε ποικίλα στοιχήματα και να’χει αρκετές επιλογές μπροστά του. Αρχικά, προσφέρεται η νική του ενός ή του άλλου αντιπάλου. Επιπλέον, προσφέρονται στοιχήματα για τα σέτ, δηλαδή ο νικητής πώς ακριβώς θα κερδίσει, πχ 2-0 σέτ. Επίσης, προσφέρονται και πιο ειδικά στοιχήματα, όπως το ποιός θα κερδίσει το πρώτο σέτ. Ακόμα, μπορεί κάποιος να ποντάρει για το πόσα games θα παιχτούν στο κάθε σέτ και φυσικά πόσα games θα παιχτούν συνολικά στο μάτς. Επιπροσθέτως, θα μπορούσε κάποιος να ποντάρει αν κάποιος απ’τους δύο αθλητές θα κερδίσει τουλάχιστον ένα σέτ στον αγώνα. Παράλληλα, με τα παραπάνω στοιχήματα, υφίστανται και πιο μακροχρόνια στοιχήματα, όπως πχ ποιός θα είναι ο νικητής μιας διοργάνωσης ή ποιοί θα φτάσουν στον τελικό.

 

Το τένις, λοιπόν, είναι απ’τα αθλητικά γεγονότα που δέχονται πολύ υψηλό στοιχηματισμό και τραβάνε τα βλέματα εκατομμυρίων φιλάθλων. Χρειάζεται, όμως, και προσοχή καθώς δεν είναι σπάνια τα φαινόμενα όπου φαβορί του 1,05 «σπάνε» και χάνονται έτσι πολλά λεφτά. Άλλωστε, δεν πρόκειται για ομαδική προσπάθεια, αλλά για μεμονωμένους αθλητές που αν δε βρεθούν σε καλή μέρα μπορούν να μας στοιχίσουν τα λεφτά μας.