Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/pamestoi/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/pamestoi/public_html/includes/menu.inc).

Ζωντανό στοίχημα

Το ζωντανό στοίχημα έχει κατακτήσει τους παίκτες του στοιχήματος γιατί πολύ απλά μπορούν να στοιχηματίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή! Τα αθλήματα που είναι διαθέσιμα είναι πλέον πάρα πολλά και ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχηματικών αγορών μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Είναι γεγονός ότι το Live στοίχημα άλλαξε δραστικά το χάρτη του στοιχήματος καθώς και το σκεπτικό ή τη στρατηγική των παικτών.

Πάμε στοίχημα live με τη Betsonic

Στοίχημα Live με τη BetSonicΗ betsonic μετράει μόλις τρία χρόνια λειτουργίας και δεν έχει προλάβει να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Παρόλα αυτά, οι υπεύθυνοί της προσπαθούν συνεχώς να εξελίσσουν τις υπηρεσίες που αυτή προσφέρει. Η εταιρία διαθέτει μία πολύ όμορφη πλατφόρμα, η οποία έχει ως βασικά χρώματα το γκρι και το μπλε, ενώ δύναται να μαγνητίσει τον επισκέπτη. Η live κονσόλα της εταιρίας αποτελεί κομμάτι της αρχικής, αφού ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια πλατφόρμα. Αν, λοιπόν, από το sportsbook επιλέξει κάποιος το live betting, θα του εμφανιστούν στο κέντρο όλα τα παιχνίδια που είναι σε εξέλιξη εκείνη τη στιγμή, καθώς και αυτά που θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα προσεχώς. Στα αριστερά της αναγράφονται επίσης όλα τα ματς, χωρισμένα ανά άθλημα, ενώ εμφανίζονται το σκορ και ο χρόνος, στον οποίο αυτά βρίσκονται.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της BetSonic

Κονσόλα ζωντανού στοιχήματος BetSonic

Ο εν λόγω πάροχος στοιχήματος προσφέρει για στοιχηματισμό αρκετά αθλήματα, από τα οποία τα περισσότερα διατίθενται και για “ζωντανό” ποντάρισμα. Φυσικά, η ποικιλία δεν μπορεί να συγκριθεί με τις μεγάλες ανταγωνίστριές της, αλλά σίγουρα δεν είναι και μικρή. Κατά κύριο λόγο, λοιπόν, η εταιρία προσφέρει για στοιχηματισμό αγώνες που αφορούν το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις, τα μηχανοκίνητα σπορ, αλλά δεν απουσιάζουν και αθλήματα, όπως το χόκεϊ, το βόλεϊ, το ράγκμπι και άλλα, ειδικά αν το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας δεν είναι μεγάλο. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, διατίθενται για στοιχηματισμό όλα τα γνωστά πρωταθλήματα, αλλά κατά τη διάρκεια της σεζόν καλύπτονται και οι περισσότερες διοργανώσεις ανά τον κόσμο. Από τα υπόλοιπα σπορ, παρέχονται κατά κύριο λόγο τα δημοφιλή πρωταθλήματα, χωρίς και εδώ να απουσιάζουν και ορισμένα λιγότερο γνωστά στο στοιχηματικό κοινό.

Live Betting κονσόλα για στοίχημαΈνα από τα πλεονεκτήματα της εταιρίας είναι, ότι προσφέρει αρκετά ειδικά στοιχήματα ανά αγώνα, όταν αυτός βρίσκεται σε εξέλιξη. Έτσι, λοιπόν, ο επισκέπτης της betsonic έχει έναν επαρκή αριθμό αγορών για να επιλέξει το στοίχημα της αρεσκείας του. Επιλέγοντας κάποιος τον αγώνα που επιθυμεί, θα του εμφανιστούν στο κέντρο όλα τα διαθέσιμα στοιχήματά του. Στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια προσφέρονται περίπου 20 γεγονότα, τα οποία έχουν να κάνουν με το τελικό αποτέλεσμα, το over – under, το ημίχρονο – τελικό, το αποτέλεσμα με χάντικαπ, τον συνδυασμό γκολ και τελικού αποτελέσματος, καθώς και πολλά ακόμη στοιχήματα. Εννοείται πως αν το παιχνίδι προέρχεται από γνωστό πρωτάθλημα, τότε οι στοιχηματικές αγορές αυξάνονται κατά πολύ. Ικανοποιητικός μπορεί να χαρακτηριστεί και ο αριθμός των στοιχημάτων που παρέχονται και για τα υπόλοιπα σπορ, αφού αυτά δεν καλύπτουν μόνο τις βασικές αγορές, αλλά και πολλές επιπλέον επιλογές. Σε αγώνες μπάσκετ για παράδειγμα διατίθενται κατά μέσο όρο 8 ειδικά στοιχήματα, ενώ στο τένις 7.    

Ζωντανό στοίχημα στατιστικάΓενικά, η betsonic διαθέτει ένα πλούσιο live betting, το οποίο καλύπτει την αγωνιστική δράση όλο το 24ωρο. Προσφέρει έναν ικανοποιητικό αριθμό ειδικών στοιχημάτων ανά αγώνα, αλλά όχι και μία μεγάλη ποικιλία αθλημάτων. Η ανυπαρξία του live streaming, αλλά και ενός πίνακα που να αναγράφει τη στατιστική ανάλυση του παιχνιδιού, αποτελεί ένα σημαντικό μειονέκτημα, όπως επίσης και οι χαμηλές κατά μέσο όρο αποδόσεις.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της BetSonic