Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/pamestoi/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/pamestoi/public_html/includes/menu.inc).

Ζωντανό στοίχημα

Το ζωντανό στοίχημα έχει κατακτήσει τους παίκτες του στοιχήματος γιατί πολύ απλά μπορούν να στοιχηματίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή! Τα αθλήματα που είναι διαθέσιμα είναι πλέον πάρα πολλά και ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχηματικών αγορών μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Είναι γεγονός ότι το Live στοίχημα άλλαξε δραστικά το χάρτη του στοιχήματος καθώς και το σκεπτικό ή τη στρατηγική των παικτών.

BetVictor.com

Πάμε στοίχημα live με τη MyBet

Η στοιχηματική εταιρία MyBet μετράει πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ένα μεγάλο στοιχηματικό κοινό, ειδικά από την Ελλάδα. Διαθέτοντας μία όμορφη και εύκολη στη χρήση της πλατφόρμα, παρουσιάζει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Η live κονσόλα της εταιρίας δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές από την κανονική της, ενώ επίσης και αυτή έχει ως βασικά χρώματα το λευκό και το γαλάζιο. Όλα τα σπορ βρίσκονται στο αριστερό μέρος και όταν επιλεχθεί ένα, τότε εμφανίζονται στο κέντρο όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Στο live betting της εταιρίας δίνουν το παρόν παιχνίδια που προέρχονται από το άθλημα του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του βόλεϊ, του τένις, του μπιτς βόλεϊ, του χάντμπολ, του χόκεϊ, των μηχανοκίνητων σπορ, αλλά και των περισσοτέρων αθλημάτων που παίζονται ανά τον κόσμο. Οι διοργανώσεις που καλύπτονται στοιχηματικά είναι επίσης πολλές και ειδικά τις ημέρες, κατά τις οποίες η δράση δεν είναι έντονη, τα διαθέσιμα στοιχήματα αφορούν τα περισσότερα πρωταθλήματα ανά την υφήλιο. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, αυτά δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις γνωστές χώρες, αλλά και με αυτές που δεν είναι και τόσο υψηλά στην προτίμηση του στοιχηματικού κοινού. Στα υπόλοιπα αθλήματα διατίθενται κυρίως όλες οι μεγάλες διοργανώσεις, αλλά αν το πρόγραμμα δεν είναι “πλούσιο”, τότε συμπεριλαμβάνονται σε αυτό και αγώνες από μικρότερα πρωταθλήματα. Γενικά, λοιπόν, τις περισσότερες φορές το μενού του live είναι αρκετά “φορτωμένο” και όλο το 24ωρο ο επισκέπτης μπορεί να βρει παιχνίδια σε εξέλιξη για να στοιχηματίσει.

Ένα από τα στοιχεία που χρήζει βελτίωσης, είναι ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχημάτων ανά αγώνα. Πολλές φορές οι υπεύθυνοι της εταιρίας ελαττώνουν αισθητά τις στοιχηματικές αγορές στα “ζωντανά” ματς και αυτό λειτουργεί αρνητικά για τον παίκτη. Για παράδειγμα, υπήρξε μία περίοδος, κατά την οποία στα ποδοσφαιρικά ματς προσφέρονταν μόλις 5 στοιχήματα. Πλέον, αυτά έχουν αυξηθεί και ο αριθμός τους ξεπερνάει τα 15. Στα υπόλοιπα σπορ διατίθενται μόλις τρία γεγονότα ανά παιχνίδι και αφορούν κυρίως το τελικό αποτέλεσμα, το αποτέλεσμα με χάντικαπ και το over/under. Όπως παρατηρείται, ο αριθμός είναι πολύ μικρός και σίγουρα δεν μπορεί να ικανοποιήσει του παίκτες.             

Η MyBet προσφέρει ένα ικανοποιητικό live betting, αλλά σίγουρα οι υπηρεσίες της μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά. Η ανυπαρξία του live streaming, του πίνακα που βοηθάει στη στατιστική ανάλυση του παιχνιδιού και πολλές φορές η φραγή των αγώνων πριν το τελικό σφύριγμα, συγκαταλέγονται στα μειονεκτήματά της. Κατά καιρούς, η εταιρία έχει μειώσει τον αριθμό των διαθέσιμων στοιχημάτων ανά αγώνα, αλλά πλέον έχει μεγαλώσει την ποικιλία των αγορών, μόνο όμως σε ό,τι έχει να κάνει με τα  παιχνίδια που αφορούν το ποδόσφαιρο.