Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/pamestoi/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/pamestoi/public_html/includes/menu.inc).

Ζωντανό στοίχημα

Το ζωντανό στοίχημα έχει κατακτήσει τους παίκτες του στοιχήματος γιατί πολύ απλά μπορούν να στοιχηματίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή! Τα αθλήματα που είναι διαθέσιμα είναι πλέον πάρα πολλά και ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχηματικών αγορών μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Είναι γεγονός ότι το Live στοίχημα άλλαξε δραστικά το χάρτη του στοιχήματος καθώς και το σκεπτικό ή τη στρατηγική των παικτών.

BetVictor.com

Πάμε στοίχημα live με την sportingbet

Η sportingbet αποτελεί αναμφισβήτητα μία εκ των κορυφαίων εταιριών του είδους της και είναι ένας από τους πιο γνωστούς προορισμούς για τους παίκτες του online στοιχήματος, ειδικά από την Ελλάδα. Προσφέρει μία μεγάλη γκάμα αθλημάτων, ενώ διαθέτει μία αρκετά όμορφη και απλή κονσόλα. Η live πλατφόρμα της αποτελεί μία διαφορετική ενότητα, ενώ όπως και η αρχική, έτσι και αυτή έχει ως βασικά χρώματα το λευκό και το γαλάζιο. Όλα τα αθλήματα που διατίθενται για live στοιχηματισμό βρίσκονται τακτοποιημένα στην αριστερή της πλευρά, με την πρώτη θέση βέβαια να καταλαμβάνεται από το ποδόσφαιρο.

Φυσικά, τα σπορ που διατίθενται στο “ζωντανό” μενού δεν περιορίζονται μόνο στα ιδιαίτερα δημοφιλή, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, βόλεϊ, χάντμπολ, πόλο, μηχανοκίνητα σπορ και χόκεϊ. Το παρόν, λοιπόν, δίνουν και αγώνες που αφορούν τις πολεμικές τέχνες, την ποδηλασία, το σνούκερ, το κρίκετ, το μπιτς βόλεϊ, το ποδόσφαιρο σάλας, το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, το ράγκμπι, το φούτσαλ, ακόμη και τα βελάκια. Όπως παρατηρεί κανείς, η sportingbet καλύπτει και μέσω του live betting τα περισσότερα γνωστά και όχι μόνο αθλήματα. Από αυτά, συνήθως περιλαμβάνονται στο μενού οι δημοφιλέστερες διοργανώσεις, χωρίς βέβαια να αποτελεί αυτό κανόνα. Εννοείται πως, αν το ημερήσιο πρόγραμμα δεν είναι μεγάλο, τότε συμπεριλαμβάνονται και αγώνες από λιγότερο γνωστές διοργανώσεις. Εξυπακούεται πως από τον ποδοσφαιρικό χάρτη καλύπτονται τα περισσότερα πρωταθλήματα της υφηλίου, ειδικά αν τα γνωστά και μεγάλα πρωταθλήματα δεν είναι σε εξέλιξη.

Επιλέγοντας κάποιος ένα live παιχνίδι θα του εμφανιστούν στο κέντρο όλες οι διαθέσιμες αγορές εκείνη τη στιγμή, καθώς και ένας πίνακας με τη στατιστική ανάλυση του ματς. Υπάρχει, επίσης, ένα γράφημα που παρουσιάζει την εξέλιξή του. Από κάτω εμφανίζονται όλα τα ειδικά στοιχήματα του ματς, τα οποία τις περισσότερες φορές είναι παραπάνω από 10. Για όλα τα αθλήματα διατίθενται αγορές που αφορούν το over – under, το αποτέλεσμα με χάντικαπ, καθώς και πολλά στοιχήματα που αφορούν τα γκολ, τους πόντους κτλ. Για αναμετρήσεις που προέρχονται από ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, προσφέρονται κατά μέσο όρο 25 στοιχηματικά γεγονότα, τα οποία εκτός από τα προαναφερθέντα, μπορεί να αφορούν επιπλέον, στοιχήματα δεκαλέπτου, την ομάδα που θα κερδίσει το επόμενο κόρνερ, αυτή που θα εκτελέσει το επόμενο πλάγιο άουτ, το σύνολο των κόρνερ στο ματς, αλλά και πολλές επιπλέον επιλογές. Εννοείται πως και η sportingbet αυξάνει αισθητά τις αγορές, εφόσον ο αγώνας προέρχεται από γνωστό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. Τότε, προστίθενται και στοιχήματα για παίκτες, για κάρτες, για πέναλτι, ακόμη και για head to head μεταξύ παικτών.

Η εν λόγω εταιρία, λοιπόν, προσφέρει ένα εξαιρετικό live betting, το οποίο σίγουρα μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των παικτών. Παρέχει τη δυνατότητα live streaming πολλών αγώνων, διαφόρων αθλημάτων, ενώ είναι κοντά στη στοιχηματική δράση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και ολόκληρη τη χρονιά. Η sportingbet αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για να στοιχηματίσει κάποιος σε παιχνίδια που βρίσκονται σε εξέλιξη, αφού του παρέχεται ένας μεγάλος αριθμός στοιχημάτων, αλλά και αγώνες, οι οποίοι αφορούν τα περισσότερα σπορ που λαμβάνουν χώρα ανά τον κόσμο.