Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/pamestoi/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/pamestoi/public_html/includes/menu.inc).

Ζωντανό στοίχημα

Το ζωντανό στοίχημα έχει κατακτήσει τους παίκτες του στοιχήματος γιατί πολύ απλά μπορούν να στοιχηματίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή! Τα αθλήματα που είναι διαθέσιμα είναι πλέον πάρα πολλά και ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχηματικών αγορών μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Είναι γεγονός ότι το Live στοίχημα άλλαξε δραστικά το χάρτη του στοιχήματος καθώς και το σκεπτικό ή τη στρατηγική των παικτών.

BetVictor.com

Πάμε στοίχημα live με τη betshop

Η betshop είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη διαδικτυακή εταιρία, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει διεισδύσει με επιτυχία και στην ελληνική αγορά. Προσφέρει έναν ικανοποιητικό αριθμό αθλημάτων, εκ των οποίων τα περισσότερα διατίθενται και για live betting. Διαθέτει μία αρκετά απλή και εύκολη κονσόλα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη live πλατφόρμα, η οποία, μπορεί να μην εντυπωσιάζει τον παίκτη, αλλά σίγουρα κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του. Αυτή έχει ως βασικά χρώματα το λευκό και το μπλε, αλλά και το γκρι.   

Ο εν λόγω πάροχος στοιχήματος προσφέρει “ζωντανόστοιχηματισμό σε αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, το τένις, το χόκεϊ, τα μηχανοκίνητα σπορ, αλλά και πολλά ακόμη, ειδικά αν δεν υπάρχει μεγάλη δράση στα παραπάνω σπορ. Από αυτά διατίθενται για ποντάρισμα όλα τα γνωστά πρωταθλήματα, αλλά και ορισμένα που μπορεί να μην είναι και τόσο οικεία στο ευρύ κοινό. Στο ποδόσφαιρο, λόγου χάριν, εκτός από τις διοργανώσεις των μεγάλων χωρών, δίνουν το παρόν και παιχνίδια, τα οποία προέρχονται από λιγότερο δημοφιλείς χώρες. Από τα υπόλοιπα σπορ, η εταιρία συνήθως καλύπτει τους αγώνες που προέρχονται από τα γνωστά πρωταθλήματα, αλλά αν το πρόγραμμα δεν είναι μεγάλο, τότε καλύπτονται και πολλοί ακόμη.

Όσον αφορά τα διαθέσιμα στοιχήματα ανά liveαγώνα, αυτά είναι αρκετά και καλύπτουν πολλές και διαφορετικές αγορές. Σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια, για παράδειγμα, τα στοιχήματα που προσφέρονται είναι περίπου 15 κατά μέσο όρο, αλλά αν το ματς αφορά κάποιο γνωστό πρωτάθλημα ή διοργάνωση, τότε αυξάνονται κατά πολύ. Έτσι, λοιπόν, μπορεί κάποιος να ποντάρει σε γεγονότα που αφορούν το τελικό αποτέλεσμα, την ομάδα που θα πετύχει το πρώτο ή το τελευταίο γκολ, το ακριβές σκορ, τον ακριβή αριθμό τερμάτων, το draw no bet, το goal/no goal, αλλά και πολλές ακόμη αγορές. Στα υπόλοιπα σπορ προσφέρονται περίπου 5 στοιχήματα ανά αγώνα, αλλά και πάλι αυτά αυξάνονται, εάν πρόκειται για σημαντικό παιχνίδι. Όταν ο παίκτης επιλέξει να ανοίξει μία αναμέτρηση, τότε εμφανίζονται όλα τα γεγονότα που επιδέχονται στοιχηματισμό, καθώς και ένα γράφημα που εμφανίζει τον χρόνο, στον οποίο βρίσκεται το παιχνίδι και το υπάρχον σκορ.

Η betshop, λοιπόν, διαθέτει ένα ικανοποιητικό live betting, το οποίο βέβαια υστερεί κατά πολύ σε σχέση με τις υπόλοιπες ανταγωνίστριές της. Η εταιρία, μπορεί να παρέχει αρκετά παιχνίδια για “ζωντανό” ποντάρισμα, αλλά δεν προσφέρει ούτε live streaming, ούτε καν έναν πίνακα που να αναφέρει τη στατιστική ανάλυση του ματς. Σίγουρα, το γεγονός, ότι ο επισκέπτης δεν έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ζωντανά μία αναμέτρηση, καθώς και να ενημερωθεί έστω για την εξέλιξή της, λειτουργεί αρνητικά για τον ίδιο.