Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/pamestoi/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/pamestoi/public_html/includes/menu.inc).

Ζωντανό στοίχημα

Το ζωντανό στοίχημα έχει κατακτήσει τους παίκτες του στοιχήματος γιατί πολύ απλά μπορούν να στοιχηματίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή! Τα αθλήματα που είναι διαθέσιμα είναι πλέον πάρα πολλά και ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχηματικών αγορών μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Είναι γεγονός ότι το Live στοίχημα άλλαξε δραστικά το χάρτη του στοιχήματος καθώς και το σκεπτικό ή τη στρατηγική των παικτών.

BetVictor.com

Στοίχημα στα βραβεία Oscar

Τα βραβεία Oscar είναι μια λαμπρή βραδιά όπου η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου βραβεύει τις καλύτερες ταινίες και συντελεστές της χρονιάς. Όλα τα φώτα εκείνη τη μέρα είναι στραμμένα σ’εκείνη την αίθουσα όπου δεκάδες γνωστοί ηθοποιοί ελπίζουν να πάρουν το χρυσό αγαλματίδιο. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να μείνουν ασυγκίνητοι και οι παίκτες του στοιχήματος από ένα τέτοιο σπουδαίο γεγονός.

 

Τα στοιχήματα που προσφέρονται είναι πολλά και ελκυστικά. Αρχικά, τα στοιχήματα ξεκινούν πριν καν ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες. Έτσι, μπορεί κάποιος να ποντάρει για το ποιοί θα παρουσιάσουν εκείνη τη βραδιά. Επίσης, μπορεί κάποιος να προβλέψει ποιές ταινίες θα’ναι υποψήφιες και πόσες υποψηφιότητες θα συγκεντρώσουν.

 

Πέρα απ’αυτά, τα στοιχήματα για εκείνη τη βραδιά είναι πραγματικά πολλά. Το δημοφιλέστερο είναι το ποιά θα ανακηρυχθεί καλύτερη ταινία. Ακολουθούν το Βραβείο Α’ αντρικού ρόλου και Α’ γυναικέιου ρόλου. Επίσης, υπάρχουν στοιχήματα για το Βραβείο Β’ αντρικού και Β’ γυναικείου ρόλου. Επιπλέον, στοιχηματισμός έντονο μαζεύει το Βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας. Ακόμα, στοιχήματα υπάρχουν για το Βραβείο πρωτότυπου σεναρίου, Βραβείο διασκευασμένου σεναρίου, Βραβείου καλύτερου τραγουδιού και Βραβείου καλύτερης μουσικής. Επιπροσθέτως, επιμέρους στοιχηματισμό συγκεντρώνει το Βραβείο καλύτερου make up, φωτογραφίας, καλύτερων κοστουμιών, οπτικών εφέ και καλύτερης παραγωγής.

 

Στις περισσότερες κατηγορίες, η πρόβλεψη είναι συνήθως ιδιαιτέρως δύσκολη, καθώς πολλές εκλήξεις προκύπτουν κάθε χρόνο. Το θετικό είναι τουλάχιστον ότι, λόγω της δυσκολίας αυτής, οι αποδόσεις είναι υψηλές.