Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/pamestoi/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/pamestoi/public_html/includes/menu.inc).

Ζωντανό στοίχημα

Το ζωντανό στοίχημα έχει κατακτήσει τους παίκτες του στοιχήματος γιατί πολύ απλά μπορούν να στοιχηματίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή! Τα αθλήματα που είναι διαθέσιμα είναι πλέον πάρα πολλά και ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχηματικών αγορών μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Είναι γεγονός ότι το Live στοίχημα άλλαξε δραστικά το χάρτη του στοιχήματος καθώς και το σκεπτικό ή τη στρατηγική των παικτών.

BetVictor.com

Στοίχημα στις εκλογές

Είναι πια γεγονός ότι τα πάντα στον κόσμο υπόκεινται σε στοιχηματισμό. Δε θα μπορούσαν λοιπόν να απέχουν απ’αυτό και οι πολιτικές εκλογές. Πολιτικά γεγονότα, όπως πχ οι Αμερικανικές εκλογές, είναι κάθε φορά στο επίκεντρο του στοιχηματισμού. Ενδιαφέρον είναι και το γεγονός ότι είναι απ’τις ελάχιστες περιπτώσεις, αν όχι η μόνη, όπου ο παίκτης παίρνει μέρος έμπρακτα στο γεγονός αυτό καθώς δύναται να έχει δικαίωμα ψήφου και έστω και λίγο να επηρεάσει το αποτέλεσμα.

 

Τα στοιχήματα που προσφέρονται απ’τις εκάστοτε εταιρείες είναι ποικίλα. Αρχικά, μπορεί κάποιος να ποντάρει για το ποιό κόμμα θα κερδίσει τις εκλογές. Επίσης, μπορεί να ποντάρει αν το κόμμα αυτό θα κερδίσει με την πρώτη φορά ή θα χρειαστεί ενδεχομένως και δεύτερη ψηφοφορία. Φυσικά, προς στοιχηματισμό προσφέρεται και το ποιός θα’ναι ο επόμενος πρωθυπουργός, πρόεδρος ή αντιπρόεδρος, ανάλογα πάντα τη χώρα που διεξάγονται οι εκλογές. Ειδικότερα στοιχήματα υπάρχουν για το τί ποσοστά θα πάρει ακριβώς το κάθε κόμμα σε μορφή under-over, πχ στις τελευταίες εκλογές προσφερόταν αν το ΠΑΣΟΚ θα πάρει πάνω από 12%. Δε θα μπορούσαν να λείπουν απ’τις εκλογές και τα head-to-head στοιχηματικά γεγονότα. Συγκεκριμένα, προσφέρεται ποιός από δύο συγκεκριμένους υποψηφίους θα πάρει μεγαλύτερο ποσοστό. Ακόμα, υπάρχουν στοιχήματα για το άν κάποιος πολιτικός θα καταφέρει τελικά να γίνει βουλευτής ή στη συνέχεια και υπουργός.

 

Τις περισσότερες φορές, στις εκλογές το στοιχηματικό ενδιαφέρον εστιάζεται στα ειδικά στοιχήματα και όχι τόσο στις επιλογές απλής νίκης. Οι εκλογές γίνονται συνήθως ανά τέσσερα χρόνια και τις περισσότερες φορές το νικητήριο κόμμα είναι ξεκάθαρο ποιο θα’ναι και άρα η απόδοσή του πολύ χαμηλή. Αντιθέτως, το να εντοπίσει κανείς αν κάποιος πολιτικός θα πάρει έδρα ή όχι, είναι πολύ πιο αποδοτικό και προσοδοφόρο.