Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/pamestoi/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/pamestoi/public_html/includes/menu.inc).

Ζωντανό στοίχημα

Το ζωντανό στοίχημα έχει κατακτήσει τους παίκτες του στοιχήματος γιατί πολύ απλά μπορούν να στοιχηματίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή! Τα αθλήματα που είναι διαθέσιμα είναι πλέον πάρα πολλά και ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχηματικών αγορών μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Είναι γεγονός ότι το Live στοίχημα άλλαξε δραστικά το χάρτη του στοιχήματος καθώς και το σκεπτικό ή τη στρατηγική των παικτών.

BetVictor.com

Πάμε στοίχημα live με τη bet770

Η bet770 έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα του διαδικτυακού στοιχήματος, αφού βρίσκεται στο συγκεκριμένο χώρο περισσότερα από δέκα χρόνια. Διαθέτοντας μία απλή και εύκολη στη χρήση της κονσόλα, η οποία έχει ως βασικά χρώματα το πράσινο, το μπλε και το λευκό, δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να έχει μία γρήγορη πλοήγηση και να επιλέξει από μία μεγάλη γκάμα το άθλημα της αρεσκείας του.

Η live πλατφόρμα της δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες διαφορές σε σχέση με την κανονική της. Αποτελείται από τα ίδια χρώματα, ενώ τα αθλήματα που διατίθενται για “ζωντανό” ποντάρισμα, είναι τοποθετημένα στην αριστερή πλευρά. Από αυτά, το παρόν δε δίνουν μόνο τα ευρέως γνωστά, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ και τένις, αλλά και αθλήματα, όπως το χόκεϊ, το ράγκμπι, το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, το σνούκερ, το κρίκετ και τα μηχανοκίνητα σπορ. Διατίθεται, λοιπόν, μία ικανοποιητική ποικιλία σπορ, ανάλογα φυσικά με τη στοιχηματική δράση, ενώ την εμφάνισή τους κάνουν οι περισσότερες διοργανώσεις ανά τον κόσμο. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, καλύπτονται στοιχηματικά τα περισσότερα πρωταθλήματα παγκοσμίως, με τα γνωστότερα και δημοφιλέστερα φυσικά να κλέβουν τις εντυπώσεις, όταν βρίσκονται σε εξέλιξη. Πάντως και από τα υπόλοιπα αθλήματα δεν προσφέρονται μόνο οι σπουδαιότερες διοργανώσεις, αλλά και πολλές ακόμη, ειδικά αν το στοιχηματικό πρόγραμμα δεν είναι μεγάλο. Στην bet770 διατίθενται παιχνίδια όλο το 24ωρο, αλλά σε σχέση με τις υπόλοιπες διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρίες, το περιεχόμενο είναι αισθητά μειωμένο.  

Όσον αφορά τα ειδικά στοιχήματα ανά live αγώνα, αυτά δεν είναι πολλά, αλλά τις περισσότερες φορές μπορούν να κριθούν ικανοποιητικά. Σε ποδοσφαιρικά ματς, για παράδειγμα, προσφέρονται περίπου 10 γεγονότα, τα οποία έχουν να κάνουν με το τελικό αποτέλεσμα, το over – under, το ημίχρονο τελικό και γενικά πολλά στοιχήματα που αφορούν τα τέρματα που θα σημειωθούν στο παιχνίδι. Φυσικά, αν ο αγώνας αφορά δημοφιλή διοργάνωση, οι αγορές αυξάνονται αρκετά. Για τα υπόλοιπα αθλήματα παρέχονται περίπου 5 στοιχηματικές επιλογές ανά αγώνα, αλλά και εδώ αυτές αυξάνονται, εφόσον το ματς προέρχεται από γνωστό πρωτάθλημα. Έτσι, λοιπόν, στα περισσότερα παιχνίδια οι συνηθέστερες επιλογές είναι το τελικό αποτέλεσμα, το αποτέλεσμα με χάντικαπ και το over – under.

Καταλήγει, λοιπόν, κανείς στο συμπέρασμα πως η bet770 παρέχει ένα ικανοποιητικό live betting, το οποίο όμως χρειάζεται κάποιες σημαντικές βελτιώσεις. Οι στοιχηματικές αγορές, λόγου χάριν, που διατίθενται ανά αγώνα δεν είναι πολλές και σίγουρα αυτό δε λειτουργεί θετικά για το σύνολο των παικτών. Επίσης, η απουσία του live streaming αποτελεί σημαντική αρνητική παράμετρο, όπως επίσης και οι όχι και τόσο υψηλές αποδόσεις.