Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/pamestoi/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/pamestoi/public_html/includes/menu.inc).

Ζωντανό στοίχημα

Το ζωντανό στοίχημα έχει κατακτήσει τους παίκτες του στοιχήματος γιατί πολύ απλά μπορούν να στοιχηματίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή! Τα αθλήματα που είναι διαθέσιμα είναι πλέον πάρα πολλά και ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχηματικών αγορών μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Είναι γεγονός ότι το Live στοίχημα άλλαξε δραστικά το χάρτη του στοιχήματος καθώς και το σκεπτικό ή τη στρατηγική των παικτών.

BetVictor.com

Στοίχημα στο ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο είναι ως γνωστόν το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο. Είναι επόμενο, λοιπόν, να είναι και το πιο αγαπητό άθλημα και ως προς το στοιχηματισμό του. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι γι’αυτό, όπως πχ το ότι το ποδόσφαιρο προσφέρει πολλές συγκινήσεις, δηλαδή πολλές εναλλαγές στο σκόρ, επομένως και ποικίλα στοιχήματα. Επίσης, συνήθως οι αποδόσεις στο ποδόσφαιρο είναι πολύ καλύτερες και μεγαλύτερες σε σχέση πχ με το στοίχημα στο μπάσκετ ή το πόλο. Ακόμα, είναι γεγονός ότι ποδόσφαιρο παίζεται πραγματικά κάθε μέρα κι έτσι όλο και κάποιο μάτς θα βρει για στοιχηματισμό ο επίδοξος παίκτης.

 

Τα στοιχήματα που προσφέρονται στο ποδόσφαιρο είναι ποικίλα. Αρχικά, υπάρχουν κάποια μακροχρόνια στοιχήματα, όπως είναι ποιός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα σε κάποια χώρα ή ποιός θα βγει πρώτος σε κάποιον όμιλο. Πέρα απ’αυτά, προσφέρονται και πολλά άλλα για κάθε αγώνα ξεχωριστά. Έτσι, το πιο σύνηθες στοίχημα το οποίο προτιμούν και οι περισσότεροι είναι το 1,Χ,2. Είναι, δηλαδή, το ποιός θα κερδίσει το μάτς, ο Α, ο Β ή μήπως θα’χουμε, εντέλει, ισοπαλία. Πέρα, απ’αυτό, μπορεί κάποιος να ποντάρει σε 2 σημεία, δηλαδή σε διπλή.

 

Επιπροσθέτως, υφίστανται και ορισμένα ειδικά στοιχήματα για κάθε αγώνα, στα οποία θα μπορούσε κάποιος να «κρυφτεί» αν δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά το νικητή της αναμέτρησης. Έτσι, θα μπορούσε κάποιος να ποντάρει μονάχα στο αποτέλεσμα του ημιχρόνου και όχι στο τελικό. Πολύ ενδιαφέρον στοίχημα είναι και το under-over. Under είναι αν σημειωθούν π.χ. στον αγώνα λιγότερα ή έως 2 τέρματα, ενώ over θεωρείται ο αγώνας που σημειώνται πάνω από 2 τέρματα. Φυσικά, υπάρχουν κι άλλα στοιχήματα, όπως να προβλέψουμε αν θα σημειώσουν goal και οι δυο ομάδες ή μόνο η μια. Για τους πιο τζογαδόρους παίκτες, υπάρχει και η επιλογή να ποντάρουν σε κάποιο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και να θα πετύχει πρώτος goal. Ακόμα, θα μπορούσε κάποιος να ποντάρει και σε ακριβές σκόρ, δηλαδή πόσο θα λήξει μια αναμέτρηση. Τέλος, πρέπει να τονίσουμε ότι ανάλογα την εταιρεία μπορεί κάποιος να βρει και ακόμα πιο εξεζητημένα στοιχήματα για να ποντάρει, όπως πχ ποιός θα είναι ο συνολικός αριθμός κόρνερ ή πόσες κίτρινες κάρτες θα βγούν.