Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/pamestoi/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/pamestoi/public_html/includes/menu.inc).

Ζωντανό στοίχημα

Το ζωντανό στοίχημα έχει κατακτήσει τους παίκτες του στοιχήματος γιατί πολύ απλά μπορούν να στοιχηματίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή! Τα αθλήματα που είναι διαθέσιμα είναι πλέον πάρα πολλά και ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχηματικών αγορών μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Είναι γεγονός ότι το Live στοίχημα άλλαξε δραστικά το χάρτη του στοιχήματος καθώς και το σκεπτικό ή τη στρατηγική των παικτών.

BetVictor.com

Πάμε στοίχημα live με την bet365

Ο στοιχηματικός κολοσσός που ακούει στο όνομα bet365 δε θα μπορούσε να μη διαθέτει μία εξαιρετική κονσόλα livebetting, η οποία πράγματι μαγνητίζει τον επισκέπτη. Η πράσινης και γκρι απόχρωσης πλατφόρμα είναι εντυπωσιακή και όλα τα αθλήματα που προσφέρονται για στοιχηματισμό, βρίσκονται στην αριστερή της πλευρά, με το ποδόσφαιρο να κατέχει εξέχουσα θέση. Υπάρχει δυνατότητα ομαδοποίησης των παιχνιδιών, για την καλύτερη αναζήτηση, αλλά και τη μεγαλύτερη ευκολία στην τοποθέτηση του στοιχήματος. 

Η bet365 παρέχει για “ζωντανό” ποντάρισμα όλα τα γνωστά και όχι μόνο σπορ, καθώς και μία τεράστια ποικιλία διοργανώσεων, η οποία καλύπτει σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο. Φυσικά, εκτός από αγώνες που αφορούν το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, το χάντμπολ, το χόκεϊ, το ράγκμπι, το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, τα μηχανοκίνητα σπορ, το τένις, το σνούκερ, το μπάντμιντον, καλύπτονται στοιχηματικά και αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο σάλας, η ποδηλασία, το κρίκετ, το μπιτς βόλεϊ, ακόμη και το σκουός. Στο μενού της εταιρίας θα βρει κανείς όλα τα παιχνίδια που προέρχονται από γνωστά πρωταθλήματα, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία αγώνων από χώρες που δεν ελκύουν ιδιαίτερα το στοιχηματικό κοινό. Βέβαια, όταν υπάρχει μεγάλη δράση, το μενού επικεντρώνεται περισσότερο στις μεγάλες διοργανώσεις, αλλά δε λείπουν και οι λιγότερο δημοφιλείς. Η δράση είναι μεγάλη όλο το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο.

Όταν ο παίκτης επιλέξει να ανοίξει ένα παιχνίδι, θα του εμφανιστεί στην κορυφή ένας πίνακας με τα στατιστικά του την τρέχουσα στιγμή, καθώς και γεγονότα που αφορούν την εξέλιξή του. Από κάτω παρουσιάζονται όλα τα διαθέσιμα στοιχήματα, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις ξεπερνούν τα 20. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, οι στοιχηματικές επιλογές ξεπερνούν τις 40 και καλύπτουν τις περισσότερες αγορές που μπορεί να αφορούν ένα ποδοσφαιρικό ματς. Διατίθενται, λοιπόν, στοιχήματα για γκολ, για το τελικό αποτέλεσμα, για το αποτέλεσμα με χάντικαπ, το goal/no goal, τον χρόνο επίτευξης του πρώτου ή του επόμενου γκολ, τον τρόπο επίτευξης του επόμενου τέρματος, το ασιατικό χάντικαπ, τα κόρνερ, τις κάρτες, το αποτέλεσμα κάθε δεκαλέπτου, το μονό ή ζυγό σύνολο τερμάτων στο ματς, αλλά και για πάρα πολλές ακόμη αγορές. Πλούσια είναι και η ποικιλία στοιχημάτων ανά αγώνα και για τα υπόλοιπα αθλήματα, αφού οι λιγότερες επιλογές που μπορεί να προσφέρονται είναι περίπου 10. Στη δεξιά πλευρά της πλατφόρμας υπάρχει επίσης μία απεικόνιση του ματς σχετικά με το “που παίζεται” (σε ποια περιοχή) η μπάλα εκείνη τη στιγμή, καθώς και μία στατιστική ανάλυση που αφορά τις επιθέσεις της κάθε ομάδας, τις επικίνδυνες επιθέσεις, τα σουτ στο τέρμα και τα σουτ εκτός τέρματος.          

Το συμπέρασμα είναι πως πρόκειται για μία εταιρία, η οποία έχει κάνει τέχνη το live betting και αυτό αποτελεί ένα από τα δυνατά της σημεία! Παρέχοντας live streaming σε πολλά αθλήματα, δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να ποντάρει και παράλληλα να παρακολουθήσει “ζωντανά” το παιχνίδι. Η bet365 είναι ίσως η καλύτερη του είδους της για να στοιχηματίσει κάποιος σε παιχνίδια που βρίσκονται σε εξέλιξη. Η τεράστια γκάμα επιλογών, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές αποδόσεις, θα κάνουν αξέχαστη την περιήγηση του επισκέπτη στη live πλατφόρμα της .