Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/pamestoi/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/pamestoi/public_html/includes/menu.inc).

Ζωντανό στοίχημα

Το ζωντανό στοίχημα έχει κατακτήσει τους παίκτες του στοιχήματος γιατί πολύ απλά μπορούν να στοιχηματίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή! Τα αθλήματα που είναι διαθέσιμα είναι πλέον πάρα πολλά και ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχηματικών αγορών μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Είναι γεγονός ότι το Live στοίχημα άλλαξε δραστικά το χάρτη του στοιχήματος καθώς και το σκεπτικό ή τη στρατηγική των παικτών.

Πάμε στοίχημα live με την Cashpoint

Cashpoint LiveΗ εταιρία online στοιχήματος CashPoint δραστηριοποιείται στο χώρο του online τζόγου περίπου 17 χρόνια. Διαθέτει μία ικανοποιητική πλατφόρμα, ενώ προσφέρει περισσότερα από 20 αθλήματα για στοιχηματισμό. Σε ό,τι έχει να κάνει με το livebetting της εταιρίας, αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί καλό, αν και μερικές φορές είναι αρκετά φορτωμένο. Η live κονσόλα της μοιάζει αρκετά με την αρχική της, ενώ αμφότερες έχουν ως βασικά χρώματα το λευκό και το μαύρο. Εξάλλου, πρόκειται για μία αυτή καθεαυτή κονσόλα, απλά όταν μεταφερθεί κάποιος στο στοίχημα live, τότε θα του εμφανιστούν στο κέντρο όλα τα παιχνίδια που διατίθενται για ποντάρισμα εκείνη τη στιγμή.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της CashPoint

κονσόλα live betting

Το “ζωντανό” μενού της εταιρίας επικεντρώνεται κυρίως στα σημαντικά αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις, τα μηχανοκίνητα σπορ, το χόκεϊ και το βόλεϊ. Βέβαια, όταν υπάρχει πλούσια στοιχηματική δράση και στα υπόλοιπα αθλήματα, τότε συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα και παιχνίδια που αφορούν τα υπόλοιπα σπορ. Από άποψη διοργανώσεων η ποικιλία μπορεί να χαρακτηριστεί μεγάλη, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Σε αυτό για παράδειγμα προσφέρονται οι περισσότερες διοργανώσεις του πλανήτη, ειδικά αν δεν είναι σε εξέλιξη τα γνωστά πρωταθλήματα. Όταν, όμως, τα εν λόγω πρωταθλήματα είναι διαθέσιμα, τότε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος καλύπτεται από αυτά. Όσον αφορά τα υπόλοιπα αθλήματα, κατά κύριο λόγο προσφέρονται οι γνωστότερες διοργανώσεις, αλλά και ορισμένες ακόμη, ειδικά στην περίπτωση που η στοιχηματική ημέρα δεν είναι “γεμάτη”!

κονσόλα live betting cashpointΣε ένα από τα σημεία που υστερεί η στοιχηματική εταιρία, είναι τα προσφερόμενα ειδικά στοιχήματα ανά αγώνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι αγορές, λοιπόν, δεν είναι πολλές και σίγουρα δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τους επισκέπτες. Σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια, λόγου χάριν, διατίθενται περίπου 8 με 10 στοιχήματα. Αυτά κατά κύριο λόγο αφορούν το τελικό αποτέλεσμα, το ημίχρονο – τελικό, το over – under και ελάχιστα επιπλέον γεγονότα για γκολ. Πάντως και η cashpoint αυξάνει αισθητά τις στοιχηματικές αγορές, όταν το ματς αφορά γνωστή διοργάνωση. Για τα υπόλοιπα σπορ παρέχονται κατά μέσο όρο 7 στοιχήματα, τα οποία μπορούν να θεωρηθούν αρκετά, καθώς και ότι καλύπτουν τις περισσότερες στοιχηματικές αγορές. Σε αγώνες τένις, για παράδειγμα, διατίθενται περίπου 8 επιλογές, σε αυτούς που προέρχονται από πρωταθλήματα μπάσκετ 6, ενώ και στα υπόλοιπα αθλήματα που προσφέρει για live στοίχημα η εταιρία, ο αριθμός των στοιχημάτων είναι υψηλός.

Κονσόλα live στοίχηματος cashpointΗ Cashpoint, λοιπόν, προσφέρει ένα ικανοποιητικό live betting, το οποίο κατά κύριο λόγο επικεντρώνεται στα γνωστά σπορ. Η δράση μπορεί να χαρακτηριστεί έντονη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά ο μικρός αριθμός ειδικών στοιχημάτων ανά αγώνα είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα. Επίσης, αρνητικό στοιχείο είναι και η μη παροχή live streaming, αφού έτσι δε δίνεται η δυνατότητα στους παίκτες να παρακολουθήσουν ζωντανά ένα γεγονός, στο οποίο έχουν ποντάρει, μέσω της πλατφόρμας της εταιρίας. Σίγουρα ο αριθμός των αγώνων που καλύπτονται στο live είναι μεγάλος, αλλά υπάρχουν πολλά και σημαντικά στοιχεία που χρήζουν βελτίωσης. Στο χέρι των υπευθύνων είναι, λοιπόν, να μεριμνήσουν άμεσα, ώστε να τα βελτιώσουν.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της CashPoint