Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/pamestoi/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/pamestoi/public_html/includes/menu.inc).

Ζωντανό στοίχημα

Το ζωντανό στοίχημα έχει κατακτήσει τους παίκτες του στοιχήματος γιατί πολύ απλά μπορούν να στοιχηματίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή! Τα αθλήματα που είναι διαθέσιμα είναι πλέον πάρα πολλά και ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχηματικών αγορών μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Είναι γεγονός ότι το Live στοίχημα άλλαξε δραστικά το χάρτη του στοιχήματος καθώς και το σκεπτικό ή τη στρατηγική των παικτών.

BetVictor.com

Στοίχημα στο γκόλφ

Το γκόλφ θεωρείται ένα άθλημα πολυτελείας, το οποίο παίζεται συνήθως από μεγαλύτερης ηλικίας άτομα. Ωστόσο, το αθλητικό γκόλφ, δηλαδή το επαγγελματικό γκόλφ, παίζεται από επαγγελματίες παίκτες, κάποιοι εκ των οποίων είναι πολύ γνωστοί και με πολλά χρήματα, όπως πχ ο Tiger Woods. Επιπλέον, διοργανώνονται πολλά τουρνουά ανά τον κόσμο, τα οποία και συγκεντρώνουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

 

Συγκεκριμένα, υφίστανται πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους επίδοξους παίκτες. Αρχικά, μπορεί κάποιος να ποντάρει στο ποιός θα’ ναι ο νικητής του εκάστοτε τουρνουά ή, ειδικότερα, ποιός θα’ναι ο νικητής του πρώτου γύρου. Επίσης, θα μπορούσε κάποιος να ποντάρει αν κάποιος αθλητής θα’ ναι στους πρώτους δέκα ή αντίστοιχα στους πρώτους πέντε. Επιπροσθέτως, υπάρχουν και πιο ειδικά στοιχήματα. Έτσι, μπορεί κάποιος να ποντάρει για το ποιός θα’ ναι ο καλύτερος παίκτης συγκεκριμένης εθνικότητας, πχ καλύτερος Βρετανός ή καλύτερος Ισπανός. Ακόμα, μπορεί κάποιος να ποντάρει αν ο νικητής θα αποφασιστεί σε πλέι-οφ ή και όχι. Πέρα απ’αυτά, υπάρχει δυνατότητα να βγεί κερδισμένος κάποιος ποντάροντας στη διαφορά νίκης, πχ μία βολή, δύο βολές κλπ. Ιδιαίτερα ενδιαφέρονται είναι και κάποια ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται όπως πχ αν ο Tiger Woods θα ξανακερδίσει κάποιο μεγάλο τουρνουά, στοιχήματα που έχουν και γενναιόδωρες αποδόσεις.

 

Και στην περίπτωση του γκόλφ, όπως άλλωστε και στα περισσότερα αθλητικά γεγονότα, το διαδίκτυο έχει παίξει το δικό του ξεχωριστό ρόλο. Έτσι, με την ανάπτυξη του διαδικτυακού στοιχηματισμού, και το γκόλφ ευνοήθηκε με τη σειρά του. Έτσι, τα μεγαλύτερα τουρνουά προσφέρονται μέσω live stream απ’τις περισσότερες εταιρείες ώστε οι παίκτες να μπορούν να στοιχηματίσουν live σε αποδόσεις που αλλάζουν ανάλογα τις επιδόσεις των αθλητών.

 

Αν και το γκόλφ τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί από μέρος του στοιχηματικού κοινού, εντούτοις, θα χρειαστεί ακόμα πολύς χρόνος ώστε να φτάσει, αν γίνει τελικά ποτέ αυτό, τα κορυφαία αθλήματα παγκοσμίως, όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το τένις.